Tools of the Trade REALTOR Expo
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Saturday, December 15, 2018
Search
2018 Tools of the Trade REALTOR Expo Schedule of Events
 
Time Activity Room
8:30 a.m. – 9:00 a.m. (30 minutes) ▪ Expo Opens – Exhibitor Visits Soccer Field
9:00 a.m. – 9:55 a.m. (55 minutes) Welcome with Karen, Keynote with Dr. Elliot Eisenberg– Economic Update for 2018 and Q&A Large Auditorium
10 Min. Break ▪ Exhibitor Visits Soccer Field
10:05 a.m. – 11:05 a.m. (60 minutes) Jared James: “Bridging the Gap – Combining Yesterday’s Principles with Today’s Trends to Win Right Now” (1) Large Auditorium
10:05 a.m. – 11:05 a.m. (60 minutes) Robert Siciliano:“Real Estate Agents: Take Charge, Fight Back! Street-Smart, Street-Safe Personal Security” (1) Smaller Auditorium
10 Min. Break ▪ Exhibitor Visits Soccer Field
11:00 a.m. – 1:00 p.m. Autographs and Photo Opp with Darren McCarty, Ret. Red Wings Player Soccer Field
11:15 a.m. – 11:35 a.m. (20 minutes) Platinum Presentation: Transaction Desk Technology Roadmap for 2018 by Gregg Driscoll of Lone Wolf Large Auditorium
11:40 a.m. – 12:25 p.m. (45 minutes) ▪Lunch — Exhibitor Visits — Prize Drawing Announcements — Prize Pickup from Exhibitors Soccer Field
12:30 p.m. – 12:50 p.m. (20 minutes) Platinum Presentation: “Remine, Putting Opportunity on a Map” by Leo Pareja, CEO of Remine Large Auditorium
10 Min. Break ▪ Exhibitor Visits Soccer Field
1:00 p.m. – 1:20 p.m. (20 minutes) Power Presentation: “Real Estate Agents Deserve Better Tools”, by Andrew Graveno of W&R Studios Large Auditorium
1:00 p.m. – 1:20 p.m. (20 minutes) Power Presentation: “Three (3) Tools in 20 Minutes (Speed Bar, ListTrac, and ShowingTime Enhancements)”, by Janene Gardner and Tora Robertson of Realcomp Small Auditorium
10 Min. Break ▪ Exhibitor Visits Soccer Field
1:30 p.m. – 1:50 p.m. (20 minutes) Power Presentation: Zillow and the Future of Real Estate by Jim Bridges Large Auditorium
10 Min. Break ▪ Exhibitor Visits Soccer Field
2:00 p.m. – 2:20 p.m. (20 minutes) Power Presentation: ShowingTime Products by ShowingTime Large Auditorium
10 Min. Break ▪ Exhibitor Visits Soccer Field
2:30 p.m. – 3:30 p.m. (60 minutes) Robert Siciliano:“Real Estate Agents: Take Charge, Fight Back! Street-Smart, Street-Safe Personal Security” (2) Large Auditorium
2:30 p.m. – 3:30 p.m. (60 minutes) Jared James: “Bridging the Gap – Combining Yesterday’s Principles with Today’s Trends to Win Right Now” (2) Smaller Auditorium
2:30 p.m. – 3:30 p.m. ▪ Exhibitor Hall Closes Soccer Field
3:30 p.m. – 4:00 p.m. (30 minutes) “Realcomp MLS Update and Q&A”, with Karen S. Kage, CEO of Realcomp Large Auditorium
4:00 p.m. ▪ Grand Prize Drawing: $350 Amazon Gift Card with $50 Bonus Card Opp — Grand Prize Pickup Large Auditorium
 

Last Modified:  Monday, May 14, 2018